Frauenhaus Liechtenstein +423 380 02 03
 

A ju kërcënohet dikush?

A keni frige nga dhuna? A jeni te rahur apo keqperdorur ju dhe famijet tuaj nga partneri / babai? A jeni psiqikisht, fizikisht apo e dhunuar? Juve dhe femijeve tuaj ju ofrojme mbrojtje, ndihme dhe keshilla. Adresa jone eshte diskrete.
Na thirni ne kete numer telefoni: +423 380 02 03

pas